Njoftime

WebMail

E-Mail
Password
 

Rreth UAMD


  Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/uamdedu/public_html/inc/liveadmin.php on line 172

  Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/uamdedu/public_html/inc/liveadmin.php on line 185
 • Historiku
  Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/uamdedu/public_html/inc/liveadmin.php on line 172

  Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/uamdedu/public_html/inc/liveadmin.php on line 185
 • Mirëseardhja
  Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/uamdedu/public_html/inc/liveadmin.php on line 172

  Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/uamdedu/public_html/inc/liveadmin.php on line 185
 • Misioni
  Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/uamdedu/public_html/inc/liveadmin.php on line 172

  Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/uamdedu/public_html/inc/liveadmin.php on line 185
 • Statuti
  Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/uamdedu/public_html/inc/liveadmin.php on line 172

  Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/uamdedu/public_html/inc/liveadmin.php on line 185
 • Rregullorja
  Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/uamdedu/public_html/inc/liveadmin.php on line 172

  Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/uamdedu/public_html/inc/liveadmin.php on line 185
 • Vendndodhja

Zona Studentit

Statuti

Statuti i Universitetit "Aleksandër Moisiu" Durrës është miratuar më 15.04.2010 nga Senati Akademik dhe më 29.04.2010 u miratua nga Ministri i Arsimit dhe Shkencës  Prof. Dr. Myqerem Tafaj.

 

Statuti pdf....