Të Reja dhe Njoftime


UAMD dhe WPS, marrëveshje për promovimin e grave në vendimmarrje

Në datë 16 korrik, 2018, Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës (UAMD) nënshkroi një Marrëveshje Bashkëpunimi me Qëndrën “Gratë në shërbimin publik” ...
Lexo më Shumë

UAMD nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi me Universitetin e Sofjes

Universiteti “Aleksandër Moisiu” në Durrës, i përfaqësuar nga Rekori Prof. Dr. Kseanela Sotirofski dhe Universiteti i Sofjes “Kliment Ohridski”, përfaqësuar nga Prof ...
Lexo më Shumë

Klinika e Ligjit në UAMD, studentët marrin certifikatat e para

Më datë 10 korrik, 2018, Dekani i Fakultetit të Shkencave Politike- Juridike, Prof. As. Dr. Andon Kume, shpërndau certifikatat e para ...
Lexo më Shumë

UAMD Nderon me Titullin “Doctor Honoris Causa” Presidentin e Zyrës Supreme të Auditimit të Polonisë, z. Kwiatkowski

Në datë 10 korrik, 2018, Universiteti “Aleksandër Moisiu” në Durrës (UAMD) nderoi me titullin  "Doctor Honoris Causa", z. Krzysztof Kwiatkowski, ...
Lexo më Shumë

“Fizarmonika e Shpirtit” dhe përfshirja e të rinjve në veprimtari qytetare

Nën drejtimin e pedagoges Dr. Lindita Lutaj, Departamenti i Pedagogjisë në Fakultetin e Edukimit, organizoi në "Shtëpinë e të Moshuarve" ...
Lexo më Shumë

Studentja Suada Dida pjesëmarrëse në Forumin e Tretë Rinor Rajonal në Novi Sad

Kemi kënaqësinë të prezantojmë një nga arritjet e studentes Suada Dida. Ajo është në prag diplomimi në Departamentin e Drejtësisë ...
Lexo më Shumë

Thirrje për Pjesëmarrje në Konferencë: Ballkani në Kontekst Evropian dhe Global

Në Vitin Mbarëkombëtar të Gjergj Kastriotit – Skënderbeut (1468-2018) 140 vjetorin e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit (1878-2018) 110 vjetorin e ...
Lexo më Shumë

Një Presidente e SEESA nga Shqipëria dhe UAMD

Pedagogia e Letërisë Bashkëkohore Shqipe dhe të Huaj të Shekullit XX në Fakultetin e Edukimit Prof. Asoc. Dr. Bavjola Shatro ...
Lexo më Shumë

Fakulteti i Studimeve Profesionale: Provimet e Sezonit të Verës ’18

Më poshtë mund të gjeni orarin e riprovimeve për Fakultetin e Studimeve Profesionale. Orari i riprovimeve Korrik 2018 ...
Lexo më Shumë

UAMD organizon Konferencën “Menaxhimi i Traumës së Avancuar”

Në datat 22-24 qershor, 2018, në sallën e Konferencave të Universitetit "Aleksandër Moisiu" Durrës, mbajti punimet Konferenca e Dytë Shkencore ...
Lexo më Shumë

Projekti CleanScore, nis në UAMD korrigjimi i automatizuar i provimeve

Në datë 20 qershor, 2018, nisi në Universitetin “Aleksandër Moisiu” në Durrës (UAMD) zbatimi i projektit CleanScore, një investim i Fondit ...
Lexo më Shumë

UAMD dhe Universiteti i Foxhias firmosin Marrëveshje Bashkëpunimi

Universiteti “Aleksandër Moisiu” në Durrës, më datë 11 qershor 2018, ka firmosur një Marrëveshje Bashkëpunimi me Universitetin e Foxhias në ...
Lexo më Shumë

#HistoriSuksesi/ “UAMD, arsimim modern dhe jetë studentore në një qytet të bukur plot kulturë e mikpritje”

“Unë jam Joli Reka. Kam lindur dhe jam rritur në qytetin e bukur të Durrësit dhe me krenari e them ...
Lexo më Shumë

Profesorë nga SHBA-ja dhe Zvicra leksione në FASTIP

1. Prof.Dr. Agim KUKELI  Midwestern Sate University, Texas I ftuar nga Shtetet e Bashkuara për Modulin Decision Making (Vendimmarrje), për studentët e vitit ...
Lexo më Shumë

Ministri Bushati dhe Ministri Klosi bashkëbisedim me studentë të UAMD-së

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, z. Ditmir Bushati dhe Ministri i Turizmit dhe Mjedisit z. Blendi Klosi zhvilluan ...
Lexo më Shumë

Nënshkruhet Marrëveshje Bashkëpunimi mes UAMD-së dhe UNWE, Bullgari

Një Marrëveshje Bashkëpunimi është nënshkruar mes Universitetit “Aleksandër Moisiu” në Durrës dhe Universitetit të Ekonomisë Kombëtare dhe Botërore (University of ...
Lexo më Shumë
Loading...