Njoftime

WebMail

E-Mail
Password
 

 

 

 

Mësimi fillon ditën e premte datë 12.11.2010, ora 16.30

Hapen aplikimet për Master Shkencor dhe Master Profesional

Fakulteti i Biznesit hap kunkursin për pranimet në programet e studimit të ciklit të dytë, Master i Shkencave dhe Master Profesional.

Afati i aplikimit është data 28 Tetor 2010

1- Procedura dhe udhëzimi për aplikimet Master i Shkencave Sharko

2- Formulari i aplikimit për Master i Shkencave Shkarko

3- Procedura dhe udhëzimi për aplikimet Master Profesional. Shkarko

4- Formulari i aplikimit për Master Profesional Shkarko