Loading Events

« All Events

9 Maji – Dita e Evropës

Maj 9

Dita e Evropës, një kremtim i paqes dhe bashkimit në UAMD

Details

Date:
Maj 9

Venue

Kampus Spitallë
Kampusi i Ri Universitar, Rr. Miqësia, Spitallë
Durrës, Albania
+ Google Map