Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Efektet Shëndetësore të Ndotësve në Ujin E Pijshëm dhe Trajtimi i Tyre

Mars 16

Bazuar në Kalendarin e Aktiviteteve të Departamentit të Shkencave  të Aplikuara dhe të Natyrës,
 ju bëjmë me dije se më datë 16.03. 2018, ora 11:30,  salla 311, Currila, do të mbahet leksioni i hapur me temë
“Efektet Shëndetësore të Ndotësve në Ujin e Pijshëm dhe Trajtimi i Tyre” nga Dr. Milidin BAKALLI.
Në këtë aktivitet do të referojnë gjithashtu z. Julis Selamaj dhe z. Albim Hoxha.

Details

Date:
Mars 16