Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Referim shkencor me studentet e masterit: “Veshtiresi dhe problematika te gruas ne shkence”. Dr J.Laze, FE UAMD

Shkurt 20

Referim shkencor me studentet e masterit: “Veshtiresi dhe problematika te gruas ne shkence”. Dr J.Laze, FE UAMD

Details

Date:
Shkurt 20