Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Simpozium: Konfuci – Filozof dhe Mësues për Çdo Kohë

Mars 19

UAMD: Simpoziumi i parë vjetor i filozofisë

 “Konfuci – filozof dhe mësues për çdo kohë”

UAMD, Fakulteti i Edukimit

Salla e Konferencave

6 mars 2018, Ora 09:00

Details

Date:
Mars 19