Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Workshop “Punimi shkencor, hapat dhe shkrimi i tij. Cështje të metodologjisë”

Shkurt 15

Workshop “Punimi shkencor, hapat dhe shkrimi i tij. Cështje të metodologjisë” Dr.Adisa Teliti/Dr.Eneida Zalli, Departamenti i Psikologjisë

 

Details

Date:
Shkurt 15

Venue

Kampus Spitallë
Kampusi i Ri Universitar, Rr. Miqësia, Spitallë
Durrës, Albania