Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Events for Prill 2018

Calendar Month Navigation

E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E diel
26

Eskursion ne varrin e Heroit Kombetar Gjergj Kastrioti Skenderbeu ne Mauzoleun e varrit te Heroit ne lezhe( muaji MARS) Departamenti i Shkencave Mjekesore

27

Eskursion ne varrin e Heroit Kombetar Gjergj Kastrioti Skenderbeu ne Mauzoleun e varrit te Heroit ne lezhe( muaji MARS) Departamenti i Shkencave Mjekesore

Zhvillimi i kurseve ekstrakurrikulare në tre profilet (civil, publik, penal), DD

28

Eskursion ne varrin e Heroit Kombetar Gjergj Kastrioti Skenderbeu ne Mauzoleun e varrit te Heroit ne lezhe( muaji MARS) Departamenti i Shkencave Mjekesore

29

Eskursion ne varrin e Heroit Kombetar Gjergj Kastrioti Skenderbeu ne Mauzoleun e varrit te Heroit ne lezhe( muaji MARS) Departamenti i Shkencave Mjekesore

30

Konferencë shkencore e departamentit e letërsisë “Letërsia dhe procesi letrar, 1945-1990”

Zhvillimi i gjyqeve simuluese në kuadër të ndërmjetësim-arbitrazhit, DD

31

Referim i punimit shkencor: Ndikimi i modeleve të lidershipit në vendimarrje. Dr. Anila Bratja

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17

Ditët e Librit (Në kuadrin e Ditës Ndërkombëtare të Librit, 23 prill)

18

Ditët e Librit (Në kuadrin e Ditës Ndërkombëtare të Librit, 23 prill)

19

Ditët e Librit (Në kuadrin e Ditës Ndërkombëtare të Librit, 23 prill)

20

Ditët e Librit (Në kuadrin e Ditës Ndërkombëtare të Librit, 23 prill)

21

Ditët e Librit (Në kuadrin e Ditës Ndërkombëtare të Librit, 23 prill)

22

Ditët e Librit (Në kuadrin e Ditës Ndërkombëtare të Librit, 23 prill)

23

Ditët e Librit (Në kuadrin e Ditës Ndërkombëtare të Librit, 23 prill)

24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
+ Export Events