Konferenca e Dytë Shkencore Ndërkombëtare “Manaxhimi i Avancuar i Traumës”


Të nderuar koleg dhe miq,

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë nga Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës në Konferencën e dytë shkencore ndërkombetare “Manaxhimi i avancuar i traumes” që do mbahet në data 22-23-24 qershor 2018.
Kjo konferencë do të përfshijë një edukim tëë vazhduar në lidhje me trajtimin e pacientëve të lënduar dhe në gjendje kritike. kjo e bazuar në protokollet e avancuara të menaxhimit të traumës.
Qasja e kësaj konference është që të përfshijnë staf multidisiplinar si mjekë, infermierë, fizioterapistë, psikolog, punjës social apo edhe specialitete të tjera që kanë lidhje me traumën.
Lektorë të njohur nga brenda dhe jashtë vendit do të jenë prezent në konferencë dhe do të ndajnë eksperiencat më të mira nga vendet e tyre.
E vecanta e kësaj konferencë këtë vit është që pervec kumtesave do ketë dhe trajnime nga IRC (Italian Resuscitation Council) në lidhje me BLSD, ATLS, ACLS etj.
Ne ju ftojmë që të merrni pjesë me punën tuaj shkencore, akademike dhe profesionale, duke na sjell eksperiencat dhe të rejat e fundit bashkohore të manaxhimit të traumës.

Ju mirepresim në Qytetin Antik të Durrësit
Me respekt,

President of the ISCAMT2018
Prof. Pirro PRIFTI
Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës
Email: priftipirro2017@gmail.com
Email conference: iscamt2017@gmail.co
Coordinator of the ISCAMT2018
Msc. Indrit BIMI
Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës
Email: indritbimi@gmail.com
Email conference: iscamt2017@gmail.com
Mob: +355673766717

IMPORTANT DATES
April 28, 2018 Deadline for submission of abstracts on e-mail address: iscamt2017@gmail.com
May 18th, 2018 Abstracts acceptance notification
May 21, 2018 Deadline for submission of application forms and payment
June 14th, 2018 Deadline for submission of full papers

Thirrja për Kumtesa: FIRST CALL ISCAMT 2018