Konferenca e II Ndërkombëtare: Qëndrueshmëria Ekonomike e Vendeve të Ballkanit dhe Sfidat Eurointegruese


Kolegji AAB në Prishtinë në bashkëpunim me Universitetin “Aleksandër Moisiu” Durrës, Universitetin FON, Fakultetin Ekonomik në Universitetin e Osijekut dhe Institutin për Kërkime Shkencore dhe Zhvillim, organizojnë Konferencën e Dytë Ndërkombëtare “Qëndrueshmëria Ekonomike e Vendeve të Ballkanit dhe Sfidat Eurointegruese”.

Për më shumë ju ftojmë të klikoni këtu!