Të Reja dhe Njoftime


UAMD-ja i Bashkohet Nismës “Edhe Muret Kanë Veshë”

“Edhe muret kanë veshë” është titulli i nismës së Autoritetit për Informimin mbi Dokumentet  e ish-Sigurimit të Shtetit, një projekt ...
Lexo më Shumë

Vendim i Senatit “Për përcaktimin e nivelit të gjuhës së huaj…”

Senati Akademik në Universitetin “Aleksandër Moisiu” në Durrës, i mbledhur më datë 13.02.2018 vendosi: 1 – Studentët e regjistruar në ...
Lexo më Shumë

Njoftim i FSP-së: Oraret e Provimeve të Mbartura të Sezonit Dimëror

Gjeni bashkëlidhur oraret për provimet e mbartura të sezonit dimëror të Fakultetit të Studimeve Profesionale. Për të shkarkuar këto orare ...
Lexo më Shumë

“Power Flower”; Vizitë në Galerinë FAB

Studentët e programit Mësuesi në "Arsim Fillor", të drejtuar nga Prof. As. Dr. Fjoralba Satka, vizituan ekspozitën "Pushteti i luleve" ...
Lexo më Shumë

Konferenca e Dytë Shkencore Ndërkombëtare “Manaxhimi i Avancuar i Traumës”

Të nderuar koleg dhe miq, Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë nga Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës në Konferencën e dytë shkencore ndërkombetare ...
Lexo më Shumë

Të qenit ndryshe brenda kontekstit shqiptar: Përvoja të fëmijëve me aftësi ndryshe

Lektoret e Fakultetit të Edukimit, Dr. Mirjam Reçi dhe Kalie Kërpaçi, në bashkëpunim me studentët e vitit të dytë të ...
Lexo më Shumë

Leksion i Hapur: “Marketingu Digjital, Marketingu i së Ardhmes”

Më datë 10 shkurt 2018, në ambjentet e Universitetit “Aleksandër Moisiu” Durrës, Departamenti i Marketingut organizoi leksionin e hapur me ...
Lexo më Shumë

Inaugurohet Klinika e Ligjit në UAMD

Universiteti "Aleksandër Moisiu" dhe Fondacioni "Shoqëria e Hapur për Shqipërinë" kanë nënshkruar marrëveshjen e bashkëpunimit për çeljen e Klinikës Ligjore ...
Lexo më Shumë

Histori Suksesi: Jonada Mamo, Studentja që u bë Pedagoge; Pedagogia që po Ndryshon Durrësin

Ne çamët themi:“Jam çam 24 karatësh!” Jam lindur e rritur në Durrës. Që nga koha e gjimnazit kam qenë pjesëmarrëse ...
Lexo më Shumë

Thirrje për Pjesëmarrje: “Konfuci – Filozof dhe Mësues për Çdo Kohë”

Thirrje për Pjesëmarrje UAMD: Simpoziumi i parë vjetor i filozofisë  “Konfuci – filozof dhe mësues për çdo kohë” (Në kuadrin ...
Lexo më Shumë

UAMD, Marrëveshje bashkëpunimi me Akademinë e Sigurisë

Në kuadër të zgjerimit të marrëveshjeve ndërinstitucionale, më datë 6 shkurt 2018, Universiteti "Aleksandër Moisiu" në Durrës ka firmosur një ...
Lexo më Shumë

Organizohet Workshop-i mbi Edukimin Ligjor

Klinika e Ligjit pranë UAMD-së zhvilloi një workshop me synim edukimin ligjor. Aktiviteti është pjesë e një projekti që po ...
Lexo më Shumë

Fakulteti i Biznesit, një tjetër bashkëpunim ndërkombëtar

Fakulteti i Biznesit në Universitetin “Aleksandër Moisiu” pati kënaqësinë të mirëpriste në një takim akademikët Prof. Dr. Veselin Orlandić, Dr ...
Lexo më Shumë

UAMD-ja merr Akreditimin nga Agjencia Britanike e Cilësisë dhe APAAL-i

Vlerësimi i Jashtëm Institucional i Universitetit "Aleksandër Moisiu" u krye nga ekspertë, ardhur nga Mbretëria e Bashkuar, të përzgjedhur nga ...
Lexo më Shumë

Workshop-i i Parë mbi “Kujdesin Paliativ Holistik”; UAMD-ja, Marrëveshje bashkëpunimi me HHPA

Më datë 31 janar, 2018, Departamenti i Shkencave Teknike Mjekësore në Universitetin “Aleksandër Moisiu” në Durrës, organizoi workshop-in me temë ...
Lexo më Shumë

UAMD-ja organizon Tryezën e Rrumbullakët “Mirëqeverisja – Ndërtimi i Besimit të Publikut”

Në datë 30 janar, 2018, u organizua në Universitetin “Aleksandër Moisiu” në Durrës tryeza e rrumbullakët me temë "Mirëqeverisja - ...
Lexo më Shumë
Loading...