Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

70-vjetori i Konventës së Gjenevës për Refugjatët

Korrik 28

Ditën e mërkurë, më 28 korrik, Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës do të organizojë një aktivitet me rastin e 70-vjetorit të Konventës së Gjenevës për Refugjatët.

Do të na nderojnë me pjesëmarrjen e tyre Ambasadori i Gjermanisë në Shqipëri, SH.T.Z Peter Zingraf dhe Përfaqësuesi i UNHCR-së në Tiranë, z. Pablo Zapata.

Detajet e agjendës:

10:00-10:15  – Takim me znj. Rektore të Universitetit “Aleksandër Moisiu”,  Prof. Dr. Kseanela Sotirofski

10:15-10:25 – Fjala përshëndetëse e Alumnit, Znj. Suada Dida

10:25:10:30 – Fjala përshëndetëse e Rektorit, Prof. Dr. Kseanela Sotirofski

10:30:10:45 – Fjalim i Ambasadorit, SH.T. Z Peter Zingraf

10:45-11:00 – Fjalim i Drejtuesit të UNHCR për Shqipërinë, Z. Pablo Andres Zapata Olivares 

11:00  – Mbyllja e takimit

 

 

Details

Date:
Korrik 28

Venue

Godina nr. 2, Kampusi Universitar, Spitallë