Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

“Building and sustaining multi-ethnic communities in tension areas”

Tetor 21

Në kuadër të projektit “National Extremism – The Western Balkans and the Question of Kosovo”, Organizata “Open Doors” dhe Universiteti “Aleksandër Moisiu” organizojnë tryezën e rrumbullakët me temë “Building and sustaining multi-ethnic communities in tension areas”.

Janë të mirëpritur pedagogët dhe studentët e interesuar për çështjet e minoriteteve, zgjidhjen e konflikteve, Çështjen e Kosovës, si dhe qëndrimin e Bashkimit Europian për to.

Data: 21 tetor 2021
Ora:  11.30 – 12.30
Vendi: Salla e Konferencave, Currila

Details

Date:
Tetor 21

Venue

Salla e Konferencave, Godina Universitare, Currila