Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

“E drejta e informimit dhe mbrojtja e të dhënave personale”

Dhjetor 14, 2020

Universiteti “Aleksandër Moisiu” dhe Zyra e Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale, organizojnë trajnimin online “E drejta e informimit dhe mbrojtja e të dhënave personale”. Përmes tij synohet ndërgjegjësimi i studentëve, stafit akademik dhe atij administrativ për njohjen dhe ushtrimin e këtyre dy të drejtave.

Të pranishimit do të mësojnë mbi legjislacionin në këtë fushë, rolin dhe funksionet e Zyrës së Komisionerit dhe raste praktike.

Trajnimi do të zhvillohet në datën 14.12.2020, ora 10.00.

Për të marrë pjesë duhet të regjistroheni në këtë link:
https://forms.gle/99J7ePmu4BtwsdC9A

Detajet mbi platformën dhe materialet e trajnimit, do t’i merrni para zhvillimit të tij.

 

 

 

Details

Date:
Dhjetor 14, 2020