Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Forum Akademik: Marrëveshja e detit me Greqinë: Historik, sfida dhe zgjidhje

Tetor 22, 2020

Universiteti “Aleksandër Moisiu” dhe Qendra G. C. Mashall – Shqipëri organizojnë Forumin Akademik:
“Marrëveshja e detit me Greqinë: Historik, sfida dhe zgjidhje”
Në aktivitet do të marrin pjesë :
– Prof. Dr. Kseanela Sotirofski, Rektor i Universitetit “Aleksandër Moisiu”
– Prof. As. Dr. Osman Metalla, Dekan i Fakultetit të Studimeve Profesionale, pedagog në Departamentin e Shkencave Inxhinierike dhe Detarisë
– Prof. Dr. Paskal Milo, ish-Ministër i Punëve të Jashtme
– Prof. As. Dr. Enver Bytyçi, Pedagog, Fakulteti i Shkencave Politike-Juridike
– Kolonel Ermal Jauri, Qendra Marshall – Shqipëri
– Kapiten Përparim Zaimi, Ekspert i çështjeve detare
Jeni të ftuar të merrni pjesë ditën e enjte, 22 tetor, ora 11:00, në Godinën nr. 1, Kampusi Universitar, Spitallë.

Details

Date:
Tetor 22, 2020

Venue

Godina nr. 1, Kampusi Universitar, Spitallë
Kampusi i Ri Universitar, Rr. Miqësia, Spitallë
Durrës, Albania
+ Google Map