Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Forum Publik: Të nxisim vajzat për të studiuar e kontribuar në shkenca, teknologji dhe inxhineri

Shkurt 11

Data: 11 shkurt
Ora: 10:00
Vendi: Salla e Konferencave, Currila

Details

Date:
Shkurt 11

Organizer

Fakulteti i Studimeve Profesionale
Website:
http://www.uamd.edu.al/newuni/index.php/sq/fakulteti-i-studimeve-profesionale/

Venue

Salla e Konferencave, Godina Universitare, Currila