Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

“Institucionet sociale në shoqërinë bashkëkohore”

Nëntor 15, 2019 - Nëntor 16, 2019

Konferencë Ndërdisiplinore Ndërkombëtare
“Institucionet sociale në shoqërinë bashkëkohore”
[Bashkëveprimi ndërmjet arsimit, familjes, besimit fetar, politikës dhe ekonomisë]

Details

Start:
Nëntor 15, 2019
End:
Nëntor 16, 2019

Venue

Godina nr. 2, Kampusi Universitar, Spitallë