Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kampionati Kombëtar Universitar i Hendbollit

Dhjetor 9, 2021

Agjenda e Kampionatit Kombëtar Universitar të Hendbollit

 

Ora                          DATA 09.12.2021
 

Ora 800 – 930

 

Pritja e ekipeve nga rrethet dhe akomodimi i tyre në ambientet e “Hotelit Akademia Sportive Goga Basket”.

                                           DITA I

Ora 1000 Nisja e ekipeve në terrenet sportive te Goga Basket
Ora 1000 Ceremonia e Hapjes

Hapja e aktivitetit (vajzat në krahë të djemve me pankartat e universitetit përkatës)

 

  Ftohet Presidenti Z.Besnik Veliu (fjalë hapëse për rëndësinë e kampionatit )

 

Ora 1030 Startimi i garave (Fusha 1, Fusha 2)

 

Ora 1300 – 1500 Dreka
 

 

Dita II     (10.12.2021)
Ora 0930 Nisja e garave
Ora 1000 – 1300

 

Vijimi i garave sipas kalendarit

 

Ora 13 00– 1500 Dreka
Ora 1500 Përfundimi i ditës së dytë dhe shpallja e fituesve

Details

Date:
Dhjetor 9, 2021