Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Konferenca Ndërkombëtare “Sfidat e organizimit dhe funksionimit të qeverisjes vendore në Shqipëri në kuadër të reformës administrative”

Mars 27, 2019

Details

Date:
Mars 27, 2019

Venue

Godina nr. 2, Kampusi Universitar, Spitallë