Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Konferenca e parë ndërkombëtare “Zhvillimi i letërsisë shqipe në vitet 1945 – 1990”

Qershor 10, 2019

Organizim i Departamentit të Letërsisë, pranë Fakultetit të Edukimit në universitetin “Aleksandër Moisiu” Durrës, në bashkëpunim me Fakultetin Filologjik në Universitetin e Tetovës, Departamentin e Letërsisë shqipe në Fakultetin Filologjik, Universiteti i Prishtinës, Departamentin e Gazetarisë në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës, Universitetin “Aleksandër Xhuvani” Elbasan, ju ftojnë të bëheni pjesë e konferencës së parë ndërkombëtare “Zhvillimi i letërsisë shqipe në vitet 1945 – 1990”.

Details

Date:
Qershor 10, 2019

Venue

Godina nr. 1, Kampusi Universitar, Spitallë
Kampusi i Ri Universitar, Rr. Miqësia, Spitallë
Durrës, Albania
+ Google Map