Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

“Krimi kompjuterik, kërcënimi kibernetik dhe siguria kombëtare”

Nëntor 21, 2018

Më datë 21 Nëntor 2018, Akademia e Sigurisë (Qendra Kërkimore Shkencore) në bashkëpunim me Universitetin“Aleksandër Moisiu”do të organizojnë Konferencën III Ndërkombëtare me temë:
“Krimi kompjuterik, kërcënimi kibernetik dhe siguria kombëtare”.

Details

Date:
Nëntor 21, 2018

Venue

Akademia e Sigurisë