Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ligjëratë e hapur me z. Robert Gajda, Komisioner për Mbrojtjen nga Diskriminimi

Nëntor 20, 2019

Disa nga temat që do të trajtohen:

  • Prezantimi i ​Ligjit për Mbrojtjen nga Diskriminimi
  • E drejta Sociale, parimi i barazisë, (Garantimi i të drejtave të barabarta është detyrë e tërë shoqërisë dhe nënkupton mënjanimin e pengesave në realizimin e barazisë gjinore)
  • Hate speech (gjuha e urrejtjes) dhe liria e fjalës.

Vendi: Salla e Konferencave, Fakulteti i Shkencave Politike – Juridike

Ora: 10:00

Details

Date:
Nëntor 20, 2019

Venue

Godina nr. 2, Kampusi Universitar, Spitallë