Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

“Mësimdhënia, Edukimi dhe të Nxënit”

Nëntor 23, 2018

Fakulteti i Edukimit i Universitetit “Aleksandër Moisiu” Durrës, në bashkëpunim me partnerë kombëtarë e ndërkombëtarë si Università della Calabria, Itali, Department of Arts in Taganrog Institute of Management and Economics, Rusi, universiteti “Fan Noli” Korçë, universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, Instituti Albanologjik, Prishtinë, universiteti “Luigj Gurakuqi” Shkodër, organizojnë konferencën ndërkombëtare “Mësimdhënia, edukimi dhe të nxënit” që do të organizohet në Durrës, më 23 nëntor 2018. Qëllimi i kësaj konference është që të ofrojë një debat të gjerë e gjithëpërfshirës në lidhje me zhvillimin dhe perspektivën e arsimit jo vetëm në sferën mbarëshqiptare, por edhe më gjerë.

Details

Date:
Nëntor 23, 2018

Venue

Kampus Spitallë
Kampusi i Ri Universitar, Rr. Miqësia, Spitallë
Durrës, Albania
+ Google Map