Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Monitorimi qytetar i zbatimit të Marrëveshjes së Stabilizim-Asocimit 2009-2019

Qershor 5, 2019

E mërkurë, 05 Qershor 2019
Ora 09.30

AGJENDA

09:30-09:40 Fjala e hapjes
09.40-10.10 Prezantimi i MSA dhe gjetjeve të studimit mbi zbatimin
Gentian Elezi, drejtues i projektit, ACIT
10.10-10.30 Analiza sektoriale e zbatimit: Edukimi, kërkimi shkencor dhe kultura
Geron Kamberi, ekspert
10.30-11.00 Pyetje dhe diskutime

Details

Date:
Qershor 5, 2019

Venue

Godina nr. 1, Kampusi Universitar, Spitallë
Kampusi i Ri Universitar, Rr. Miqësia, Spitallë
Durrës, Albania
+ Google Map