Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Prezantim i Projektit: Low Carbon Transport in Cruise Destination Cities

Tetor 22, 2019

Autoriteti Portual Durrës dhe Istituti i Transporteve në Tiranë prezantojnë projektin e planit të transportit me nivel të ulët karboni, i projektuar për t’u zbatuar gjatë viteve të ardhshme në qytetin e Durrësit.

  • Salla e Konferencave, Currila.

  • Ora 11:00 

Details

Date:
Tetor 22, 2019

Venue

Salla e Konferencave, Godina Universitare, Currila