Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Prezantimi i veprimtarisë një vjeçare të “Klinikës së Ligjit” në UAMD

Janar 29, 2019

Ftesë

I/E Nderuar Z/Znj.

Klinika e Ligjit pranë Universitetit “Aleksandër Moisiu” Durrës, ka kënaqësinë të ftojë pedagogë të Universitetit “Aleksandër Moisiu” Durrës, studentë, qytetarë të Bashkisë së Durrësit, organizata të shoqërisë civile, media, grupe të interesit dhe përfaqësues të institucioneve publike në aktivitetin prezantues të veprimtarisë një vjeçare të Klinikës së Ligjit.

E martë, 29 Janar 2019, Ora 10:00 – 11:00

Salla e Konferencave, Godina Nr.2, Kampusi, Spitallë

 

Details

Date:
Janar 29, 2019

Venue

Godina nr. 2, Kampusi Universitar, Spitallë