Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Promovim: Udhëzuesi i Karrierës, UAMD

Maj 26

Të dashur studentë,

Drejtoria e Administrimit dhe Shërbimeve Akademike në  UAMD ka kënaqësinë të lajmërojë se ka përfunduar hartimi i “Udhëzuesit të Karrierës”. Ky publikim, i bazuar në përvojat më të mira ndërkombëtare, iu vjen në ndihmë studentëve dhe alumni në procesin e kërkimit dhe aplikimit për punë.

Me këtë rast, Qendra e Karrierës ju fton në një uebinar promovues, i cili do të zhvillohet më datë 26 maj, ora 11:00.

Ky udhëzues karriere është mundësura falë mbështetjes nga “Risi Albania”, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, i zbatuar nga Helvetas dhe Partnerët Shqipëri.

Details

Date:
Maj 26