Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

“Roli i Medias Ndërkombëtare në Rritjen e Besimit të Administratës Publike”

Janar 28

Z. Llazar Semini, korrespondent i Associated Press për Shqipërinë dhe Kosovën, vjen të premten për një diskutim me studentët e UAMD-së.

Z. Semini do të ligjërojë mbi temën: “Roli i Medias Ndërkombëtare në Rritjen e Besimit të Administratës Publike”.

Kjo ligjëratë e hapur organizohet nga Departamenti i Administrimit Publik. Jeni të ftuar të merrni pjesë, ditën e premte, ora 14:30, Salla e Konferencave, FSHPJ.

Details

Date:
Janar 28

Venue

Godina nr. 2, Kampusi Universitar, Spitallë