Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

“Sfidat për zhvillimin e qëndrueshëm të ekonomisë shqiptare dhe perspektivat e integrimit të saj në BE”

Qershor 5, 2019

Konferenca studentore “Sfidat për zhvillimin e qëndrueshëm të ekonomisë shqiptare dhe perspektivat e integrimit të saj në BE” synon nxitjen e studentëve dhe motivimin e tyre në lëmin e kërkimit shkencor, në funksion të zgjerimit të dijeve dhe përgatitjes së tyre profesionale.

Details

Date:
Qershor 5, 2019

Venue

Godina nr. 2, Kampusi Universitar, Spitallë