Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Europe House: Shkrimi i Projektit dhe Burimet e Financimit

Prill 5, 2019

Aktivitet MasterClass i organizuar nga Europe House mbi shkrimin e projekteve.
I ftuar z. Klodjan Seferaj. Aktiviteti zhvillohet ne oren 10:00 në Sallën e Konferencave, Godina 2, Kampusi Universitar, Spitallë.

 

Details

Date:
Prill 5, 2019