Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Konferenca II Shkencore: “Studentët dhe Kërkimi Shkencor”

Maj 30, 2019

Fakulteti i Edukimit i Universitetit “Aleksandër Moisiu”, Durrës, organizon konferencën e dytë studentore me tematikë:

“Studentët dhe kërkimi shkencor”

Kjo konferencë synon gjithëpërfshirjen e studentëve për të prezantuar punimet e tyre, për të promovuar idetë, vlerat dhe talentet kërkimore. Konferenca synon nxitjen e dëshirave të tyre për t’u bërë zëri i së ardhmes, promovimin e përpjekjeve në drejtim të përgatitjes së tyre akademike, shkencore dhe profesionale.

Details

Date:
Maj 30, 2019

Venue

Godina nr. 1, Kampusi Universitar, Spitallë
Kampusi i Ri Universitar, Rr. Miqësia, Spitallë
Durrës, Albania
+ Google Map