Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Trajnim nga Karriera UAMD: Aftësimi për tregun e punës

Maj 18

A dëshironi të mësoni sesi të hartoni një CV profesionale, si të shkruani një letër motivimi të suksesshme dhe si të përgatiteni për një intervistë pune? Atëherë ky trajnim bën për ju!

Trajnimi do të zhvillohet më datë 18 maj 2022, ora 11:00 në Fakultetin e Edukimit. Për të marrë pjesë duhet të regjistroheni në këtë lidhje: https://forms.gle/uMzFhYTaBy4ZMrxQA

Në fund të trajnimit studentët do të pajisen me një certifikatë pjesëmarrjeje.

Shënim: Para se të merrni pjesë në trajnim ju sugjerojmë të shkarkoni Udhëzuesin e Karrierës – UAMD në lidhjen e mëposhtme:

https://www.uamd.edu.al/index.php/sq/2020/05/26/uamd-prezanton-udhezuesin-e-karrieres/

Details

Date:
Maj 18

Venue

Godina nr. 1, Kampusi Universitar, Spitallë
Kampusi i Ri Universitar, Rr. Miqësia, Spitallë
Durrës, Albania
+ Google Map