Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Trajnim: Përgatitja për jetëshkrimin, letrën e motivimit dhe procesin e intervistës

Nëntor 22, 2019

Sektori i Komunikimit, Alumnit dhe Karrierës do të zhvillojë trajnimin me temë “Përgatitja për jetëshkrimin, letrën e motivimit dhe procesin e intervistës” me qëllim përgatitjen e studentëve drejt tregut të punës. Trajnimi do të zhvillohet më datë 22 Nëntor 2019, në ambientet e Kampusit Universitar sipas orareve në agjendën bashkëngjitur. Gjatë trajnimit, studentët do të mësojnë mbi  hartimin e një jetëshkrimi profesional, shkrimin e një letre motivimi si dhe mbi teknikat e procesit të intervistimit.

Ftojmë të gjithë studentët e interesuar për të marë pjesë në këtë trajnim, që të shprehin interesin e tyre në adresën e e-mail: zyrakarrieresuamd@gmail.com brenda datës 19 Nëntor.

Details

Date:
Nëntor 22, 2019

Venue

Godina nr. 2, Kampusi Universitar, Spitallë