Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Trajnimi: “Rritu profesionalisht për një treg global”

Qershor 24

Duapune.com në bashkëpunim me DIMAK Albania (Qendra Gjermane e Informacionit për Migracion, Arsim Profesional dhe Karrierë) do të zhvillojë ditën e premte, datë 24 qershor 2021, në Sallën e Konferencave, Godina nr. 2, Salla A017, Kampusi Universitar, Spitallë, trajnimin me temë:

Rritu profesionalisht për një treg global”

Pjesë e aktiviteteve të DIMAK janë këshillimet për karrierë dhe trajnimet për procesin e aplikimit për punë në Shqipëri dhe Gjermani si për të sapo diplomuarit, ashtu edhe për profesionistët e rinj.

!!! Regjistrimi !!!

Të gjithë të interesuarit që duan të marrin pjesë në këtë trajnim, të konfirmojnë pjesëmarrjen në adresën: zyrakarrieresuamd@gmail.com.

* Trajnimi fillon në orën 12:00

Ju mirëpresim!

Details

Date:
Qershor 24

Venue

Godina nr. 2, Kampusi Universitar, Spitallë