Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Uebinar: Prezantim i “Udhëzuesit të Karrierës”

Maj 6

Të dashur studentë,
UAMD ka kënaqësinë t’ju ftojë në një uebinar për prezantimin e “Udhëzuesit të Karrierës”, i cili do të zhvillohet më datë 06 maj, ora 11:00, në Platformën Zoom.
Ky publikim është bazuar në përvojat më të mira ndërkombëtare dhe iu vjen në ndihmë studentëve dhe alumni në procesin e kërkimit dhe aplikimit për punë.
“Udhëzuesi i Karrierës” është mundësur falë mbështetjes të RisiAlbania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, i zbatuar nga Helvetas dhe Partnerët Shqipëri.
Për të marrë pjesë në uebinar, konfirmoni pjesëmarrjen duke na shkruar në zyraekarrieresuamd@gmail.com.

Details

Date:
Maj 6