Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Forum: Rëndësia e pjesëmarrjes së të rinjve në zgjedhje dhe në procese politike

Nëntor 10, 2020

Civil Rights Defenders (CRD), me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian (EIDHR) dhe në partneritet me Komitetin Shqiptar të Helsinkit dhe Institutin për Studime Politike, po zbaton projektin ‘’UNË MARR PJESË! ZËRI IM, VOTA IME VLEN!’’. Ky projekt po zbatohet në kuadër të zgjedhjeve parlamentare 2021 dhe synon të fuqizojë qytetarët dhe në veçanti të rinjtë dhe shoqërinë civile që të angazhohen, të promovojnë, të advokojnë dhe monitorojnë proceset demokratike.

Në kuadër të kësaj nisme, në datën 10 nëntor në Microsoft Teams, do të organizohet një forum me studentët e Universitetit “Aleksandër Moisiu”.

Temat që do të trajtohen lidhen me strategjitë për pjesëmarrje politike dhe llogaridhënie, të mirat e pjesëmarrjes së të rinjve në procese politike dhe në zgjedhje, çështje qe i përgjigjen nevojave të komunitetit etj.

  • Agjenda e Forumit
  • Për të konfirmuar pjesëmarrjen ju lutem kontaktoni megi.reci@crd.org.
  • Për të ndjekur eventin në platformën Microsoft Teams klikoni në këtë link: https://bit.ly/2JHCSah

Details

Date:
Nëntor 10, 2020

Venue

Godina nr. 2, Kampusi Universitar, Spitallë