Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

“Universitet i Hapur” – Takim mbi Denoncimin dhe Parandalimin e Korrupsionit në Arsimin e Lartë

Nëntor 13, 2018

Aktiviteti organizohet ditën e martë, më 13 nëntor, ora 10:00 në Godinën e Re të Kampusit në Spitallë.
Jeni të mirëpritur!

 

Details

Date:
Nëntor 13, 2018

Venue

Kampus Spitallë
Kampusi i Ri Universitar, Rr. Miqësia, Spitallë
Durrës, Albania
+ Google Map