Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

“Vazhdimësia historike dhe ndryshimi; Ballkani në kontekst evropian dhe global”

Nëntor 16, 2018 - Nëntor 17, 2018

VITI 2018:

Viti mbarëkombëtar i Gjergj Kastriotit – Skënderbeut (1468-2018)
Viti i 140 vjetorit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit (1878-2018)
Viti i 110 vjetorit të Kongresit të Alfabetit të Gjuhës Shqipe (Manastir, 1908-2018)

Organizatorë:
Universiteti i Mitrovicës Isa Boletini, Kosovë
Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës, Shqipëri
Kolegji AAB, Kosovë (AAB)
Kolegji Ndërkombëtar i Biznesit – IBCM
me:
Instituti Shqiptar i Sociologjisë, AIS; Shoqata Sociologjike Shqiptare, ALBSA
(Konferenca e 13-të Ndërkombëtare Vjetore)
/International Sociological Association (ISA)

Details

Start:
Nëntor 16, 2018
End:
Nëntor 17, 2018

Venue

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini”