Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Uebinar: “Kultura e Integritetit dhe të Rinjtë”

Dhjetor 8, 2020

Ditën e martë, më datë 8 dhjetor, ora 14:00, në Platformën Webex, Ministria e Drejtësisë do të organizojë një uebinar me studentët e Universitetit “Aleksandër Moisiu”, me temë “Kultura e Integritetit dhe të Rinjtë”.

Agjenda

 • 14:00 – 14:05
  Moderatore: Znj. Rovena Pregja
  Ministria e Drejtësisë
 • 14:05 – 14:15
  Fjala hapëse: Prof. Dr. Ksaenela Sotirofski
  Rektore e Universitetit ‘Aleksandër Moisiu”, Durrës.
 • 14:15 – 14:30
  Prof. Asoc. Andon Kume
  Dekani i Fakultetit të Shkencave Politike Juridike, UAMD
  “Rëndësia e Integritetit dhe Etikës në fushën akademike, didaktike e të kërkimit shkencor”
 • 14:30 – 14:45
  Z. Arjan Dyrmishi
  Ekspert i Anti-Korrupsionit në Projektin e Asistencës Teknike të BE-së në Mbështetje të Koordinatorit Kombëtar kundër Korrupsionit
  “Mekanizmat ekzistues dhe mjetet e qytetarëve në luftën kundër korrupsionit”
 • 14:45 – 15:00
  Z. Xhafer Rakipllari
  Drejtor i Administrimit dhe Shërbimeve Akademike, Këshilltar i Karrierës, Ekspert i Komunikimit, ligjërues në UAMD
  “Integriteti i udhëheqësisë studentore në erën digjitale. Të bëhesh ndryshimi që dëshiron të shohësh!”
 • 15:00 – 15:30 Pyetje/ Përgjigje

 

Details

Date:
Dhjetor 8, 2020