Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinar: “Përgatitja për jetëshkrimin, letrën e motivimit dhe procesin e intervistës”

Nëntor 25

A dëshironi të mësoni sesi të hartoni një CV profesionale, si të shkruani një letër motivimi të suksesshme dhe si të përgatiteni për një intervistë pune? Atëherë ky trajnim bën për ju!

Webinari do të zhvillohet më datë 25 nëntor 2020, ora 14:00 në Platformën Zoom. Për të marrë pjesë duhet të regjistroheni duke plotësuar të dhënat e mëposhtme: https://forms.gle/MNUYjxjhhmdk8m3o9

Në fund të trajnimit studentët do të pajisen me një certificatë pjesëmarrjeje nga Drejtoria e Administrimit dhe Shërbimeve Akademike.

Faleminderit dhe shihemi online!

Shënim: Para se të merrni pjesë në trajnim ju sugjerojmë të shkarkoni Udhëzuesin e Karrierës – UAMD në lidhjen e mëposhtme: 

UAMD prezanton “Udhëzuesin e Karrierës”

Details

Date:
Nëntor 25