Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

 Webinar: “Përgatitja për jetëshkrimin, letrën e motivimit dhe procesin e intervistës”

Qershor 22

A dëshironi të mësoni sesi të hartoni një CV profesionale, si të shkruani një letër motivimi të suksesshme, dhe si të përgatiteni për një intervistë pune? Atëherë ky trajnim bën për ju!
Webinari do të zhvillohet më datë 22 qershor 2021, ora 11:00 në Platformën Zoom. Mësoni më shumë dhe regjistrohuni duke klikuar: https://forms.gle/9q6D1iFLxqL21po47
Ky webinar do t’ju shërbejë që të keni një pjesëmarrje sa më dinjitoze në “Panairin e Punës dhe të Karrierës” ku do të keni mundësinë të aplikoni për vende pune ose praktika profesionale.
Në fund të trajnimit studentët do të pajisen me një certificatë pjesëmarrjeje nga Drejtoria e Administrimit dhe Shërbimeve Akademike.

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/9924789831

Meeting ID: 992 478 9831

Details

Date:
Qershor 22