Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Workshop: Historia e Bashkimit Europian

Maj 2, 2019

Në kuadër të nismës “E-Citizens, Albania in Europe”, Universiteti “Aleksandër Moisiu” dhe Rrjeti AS@N ju ftojnë në workshop-in me temë “Historia e Bashkimit Europian”. Aktiviteti do të zhvillohet ditën e enjte, datë 2 maj, ora 10:00, në Sallën e Konferencave të Fakultetit të Shkencave Politike-Juridike, Godina nr. 2, Kampusi Universitar, Spitallë. Për t’u regjistruar si pjesëmarrës në workshop duhet të shprehni interesin duke dërguar një email në info@uamd.edu.al.

 

Details

Date:
Maj 2, 2019

Venue

Godina nr. 2, Kampusi Universitar, Spitallë