Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Workshop-i “Make it visible”

Janar 14

Vendi: Universiteti Aleksandër Moisiu, Durrës, Salla e Konferencave, Godina 2, Spitallë

Datë: 14 Janar 2022

Ora: 09.45 – 12.15

PROGRAMI

09.45 – 10.00                    Regjistrimi i Pjesëmarrësve

10.00 – 10.20                    Prezantimi i nismës “Make it Visible”

  • Folëse: Edlira Çepani, Koordinatore Kombëtare
  • Loja Kahoot: Barazia Gjinore dhe Media

10.20 – 11.20                     Projektimi i episodit të serialit “Katrori i pushtetit”

11.20 – 11.45                      Diskutimi me ekspertët mbi “Barazinë Gjinore & Median” dhe Pyetje – Përgjigje

  • Robert Budina, Regjisor dhe skenarist i “Katrori i pushtetit”
  • Juxhin Mustafaraj, Gazetar
  • Edvin Parruca, Gazetar

11.45 – 12.15                    Diskutime nga pjesëmarrësit

12.15                                 Koktej

Details

Date:
Janar 14