Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Events for Nëntor 2018

Calendar Month Navigation

E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E diel
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Konsultim mbi Ligjin për Rininë

11
12
13

“Universitet i Hapur” – Takim mbi Denoncimin dhe Parandalimin e Korrupsionit në Arsimin e Lartë

14
15
16

“Vazhdimësia historike dhe ndryshimi; Ballkani në kontekst evropian dhe global”

17

“Vazhdimësia historike dhe ndryshimi; Ballkani në kontekst evropian dhe global”

18
19
20
21

“Krimi kompjuterik, kërcënimi kibernetik dhe siguria kombëtare”

22
23

“Mësimdhënia, Edukimi dhe të Nxënit”

24
25
26
27
28
29
30
1
2
+ Export Events