Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Events for Qershor 2019

Calendar Month Navigation

E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E diel
27

“Gladiatori i Sistemit”, ekspozitë e piktorit Ardian Tragaj

28
29
30

Konferenca II Shkencore: “Studentët dhe Kërkimi Shkencor”

31
1
2
3
4
5

“Sfidat për zhvillimin e qëndrueshëm të ekonomisë shqiptare dhe perspektivat e integrimit të saj në BE”

Monitorimi qytetar i zbatimit të Marrëveshjes së Stabilizim-Asocimit 2009-2019

6
7

Konferenca IV Ndërkombëtare e Arsimit dhe Kulturës në Gjuhën e Huaj

8
9
10

Konferenca e parë ndërkombëtare “Zhvillimi i letërsisë shqipe në vitet 1945 – 1990”

11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
+ Export Events