Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Events for Nëntor 2019

Calendar Month Navigation

E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E diel
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

“Institucionet sociale në shoqërinë bashkëkohore”

16

“Institucionet sociale në shoqërinë bashkëkohore”

17
18
19
20

Ligjëratë e hapur me z. Robert Gajda, Komisioner për Mbrojtjen nga Diskriminimi

21
22

Trajnim: Përgatitja për jetëshkrimin, letrën e motivimit dhe procesin e intervistës

23
24
25
26
27
28
29
30
1
+ Export Events