Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Events for Janar 2022

Calendar Month Navigation

E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E diel
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14

Workshop-i “Make it visible”

15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

“Zhvillimi i karrierës dhe planifikimi i së ardhmes lidhur me punësimin”

“Roli i Medias Ndërkombëtare në Rritjen e Besimit të Administratës Publike”

29
30
31
1
2
3
4
5
6
+ Export Events