Procedurat e pranimit dhe regjistrimit për transferim të studimeve me karakter profesional, të ciklit të parë dhe programeve të integruara të ciklit të dytë


Për të lexuar udhëzimin e plotë klikoni këtu:

UDHEZIMI-NR.26-30-07-2018