Hapen thirrjet për mobilitetin e stafit me “Latvian Maritime Academy”


Drejtoria e Marrëdhënieve me Jashtë dhe Projektet njofton se janë hapur thirrjet për mobilitet me “Latvian Maritime Academy”, për vitin akademik 2018-2019. Mobiliteti përfshin stafin akademik dhe atë administrativ.

Për më shumë klikoni këtu!